sobota 25. prosince 2010

Doma


jsme strávili celý dnešní den, protože obě děti mají rýmu a trochu kašlou. Takže přišly na řadu vánoční dárky. Nejvíc si vyhráli s cukrárnou a pekárnou na dorty. Taky se jim líbí "kouzelné malování", to jsou obrázky, na na které se maluje namočenou tužkou, obrázek se objeví a po uschnutí zase zmizí, můžete malovat pořád dokola.

2 komentáře:

  1. Hned jak jsem shlédl tu první fotku tak mě napadlo, že ta hračka cukrárna a dorty je opravdu úžasná hračky. Zaujme děti a věřím, že si vyhrají. Rozdíl je jen v tom, které děti, kde a ským se do takového hraní pustí.
    Tu hračku " Dorty a kouzelné malování přinesl ježíšek ( vlastně "Oříšek" )i mé druhé vnučce.
    Dědo,Dědo budem dělat ty dorty ... a tak jsem vybalil a sestavil vše potřebné na výrobu dortů, včetně doziček s barevnou modelínou.
    Táta vnučky sledoval velmi zaujatě pohádku princezna se zlatou hvězdou nebo nějakou takovou jinou neví přesně a tu a tam jen zabručel "... co to děláš, budeš mít ty barvy modelíny zmatlané dohromady..." "... padá Ti to na zem ...""... podívej se jak vypadáš, máš to všude i na punčocháčích ..." atd. Máma seděla na netu.
    A já s babičkou jsme ochutnávali ony krásné barevné dortíky naší malé nadšené cukrářky . Její mladší dvouletý brácha s nadšením sobě vlastním jí bral dortové formy,talířky,
    vykrajovátka a ruzné drobnosti, podporován tátou "... nech toho kluka taky si hrát a neječ ..." zesílil zvuk u televize. A máma z pokojíku volala na mě ..." táto nejde mi stahnout zvonění..." , musela si totiž nastavit mimo jiné, nové vyzvánění na svůj nový mobil !!!

    OdpovědětVymazat
  2. :-))) úplně přesně to vidím, jak to probíhalo.
    PS: Na to malování jsme přišli. Tu tužku je potřeba namáčet do vody a pak to jde snadno.Dnes ráno zjištovali, jestli už obrázky zmizely a můžou zase malovat.

    OdpovědětVymazat